Husförsäljning

Husförsäljning

Då du vill bygga ett nytt bostadshus, en stuga, Attefallshus eller ett nytt garage kan vi erbjuda dig färdiga hus som endast behöver monteras ihop på plats. Vi har ett flertal olika husmodeller som vi kan erbjuda dig så att du enkelt kan finna det hus som bäst passar både din smak och din plånbok. Genom att köpa färdiga husmodeller slipper du allt krångel då du ska bygga hus i Dalarna. Istället hjälper vi dig att montera ihop ditt nya hus så att du direkt kan påbörja inredningen. Kontakta oss på SHS Byggahus för mer information om hur vi kan hjälpa dig då du vill bygga nytt.

 

Husförsäljning i Dalarna

Att bygga hus har aldrig varit enklare än nu. Vi kan erbjuda dig färdiga arkitektritade hus i delar som endast behöver monteras på din tomt. Våra skickliga hantverkare kan hjälpa dig med allt du behöver kring ditt husbygge, från markarbeten, grundgjutning till montering av ditt nya hus. Vill du istället bygga ett eget arkitektritat hus kan vi även hjälpa dig med det. Du kan boka ett kostnadsfritt möte där vi kan lyssna på dina önskemål och ge dig rådgivning kring ditt husbygge, utan några förpliktelser. 

Boka ett kostnadsfritt möte inför ditt husbygge i Dalarna

Är du intresserad av att bygga hus i Dalarna med hållbara och kostnadseffektiva metoder? Boka ett möte med oss, så hjälper vi dig göra verklighet av dina husdrömmar!