Alla ska ha råd att bygga hus

Planerar du att bygga hus i Dalarna kan du med varm hand vända dig till oss. Vi är specialister på hus och kan erbjuda dig nyckelfärdiga hus i flera olika prisklasser, både då du väljer modulbaserade eller arkitektritade hus.

Många av oss drömmer om en bostad som är exakt utformad utifrån ens egna behov och önskemål. Detta kan uppnås genom att bygga hus, men det kräver ofta en hel del planering, både kring själva husbyggandet men också kring ekonomin. Ett husbygge kostar förstås en del pengar, men vi på SHS Byggahus har som mål att alla ska ha råd att bygga hus i Dalarna. Vi erbjuder därför ett flertal olika husmodeller i flera olika prisklasser. Du kan kontakta oss för mer information då du vill bygga nytt hus.

Bygga hus i Dalarna i olika prisklasser

Vi är måna om att alla ska ha råd att bygga hus i Dalarna och därför kan vi erbjuda våra kunder modulbaserade hus av flera olika modeller i olika prisklasser. Vi har enkla och fullt standardiserade bostadshus men har också mer exklusiva hus för dig som vill lägga lite mer pengar på ditt boende. Du bestämmer också själv hur pass involverad du vill vara i ditt husbyggande, du kan själv göra en del av arbetet med inredning eller så kan du överlåta hela entreprenaden till oss. Det innebär att du bestämmer vilka golv du vill ha i varje rum. Du väljer också sådant som tapeter, färg, kakel och vilken köksinredning du vill installera. Därefter ser vi till att färdigställa ditt hus så att du direkt kan flytta in då vi är klara.

Övriga modulbaserade byggnader

Utöver bostadshus kan vi också erbjuda dig mindre hus och byggnader i Dalarna som exempelvis Attefallshus och garage, i olika storlekar och utföranden. Våra modulbaserade Attefallshus kan du snabbt få monterade på färdiggjutna betongplattor eller på betongplintar inom några få dagar. Självklart kan vi även hjälpa dig med markarbeten, dränering och gjutning i samband med att du ska bygga hus i Dalarna.

Vi kan hjälpa dig med ditt husbygge i Dalarna

SHS Byggahus drivs av ett par entreprenörer med ett långt förflutet inom byggbranschen och vi har genom åren samlat på oss massor av erfarenhet då det kommer till husbyggen. Våra egendesignade hus håller högsta kvalité och kan även specialdesignas utifrån dina unika önskemål. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt möte där vi lyssnar på dina önskemål och kan ge råd inför ditt husbygge, utan några förpliktelser.

Boka ett kostnadsfritt möte inför ditt husbygge i Dalarna

Är du intresserad av att bygga hus i Dalarna med hållbara och kostnadseffektiva metoder? Boka ett möte med oss, så hjälper vi dig göra verklighet av dina husdrömmar!