Vi hjälper dig bygga dina drömmars hus till ett bra pris

De flesta av oss drömmer säkerligen om att få bygga ett eget hus. Vi kan hjälpa dig då du vill bygga hus i Dalarna. Vi kan erbjuda dig nyckelfärdig lösning för ditt nya hus. I vårt sortiment finner du ett stort urval av olika husmodeller i olika prisklasser.

Att bygga nytt hus behöver inte vara särskilt komplicerat eller dyrt om man gör vissa prioriteringar men framför allt väljer rätt leverantör. Genom att vända sig till en husleverantör i Dalarna som har ett stort antal husmodeller att välja mellan kan man också finna moderna hus i de lägre prisklasserna. SHS Byggahus har hjälpa massor av privatpersoner att bygga hus i Dalarna och kan erbjuda ett flertal husmodeller i flera olika prisklasser.

När du ska bygga hus i Borlänge eller resterande Dalarna är du välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att bygga dina drömmars hus till ett bra pris.

 

Bygga hus i Dalarna

Det finns många fördelar med att köpa ett nyckelfärdigt hus i Dalarna som exempelvis att du vet exakt vad det kommer att kosta och exakt vad du kommer att få innan byggstart. När du ska bygga hus behöver du först hitta en tomt där du vill placera ditt nya hus. När det är klart är du välkommen att kontakta oss så att du kan titta på våra olika husmodeller. När du har hittat ett hus som du vill bygga får du hjälp med planritningar så att du kan ansöka om bygglov för ditt nya hus. När sedan bygglov är klart och du har fått finansieringen av ditt huslån klart kan vi påbörja arbetet med att bygga ditt hus i Dalarna.

 

Nyckelfärdigt hus

Ett nyckelfärdigt hus innebär att du redan innan har valt ut det hus du vill bygga och att du sedan har valt den interiörer och de vitvaror som husets ska utrustas med. Det innebär att du har valt typ av golv i alla rum, vilka tapeter som ska användas, färg i kök och övriga rum, utrustning och design i badrum och kök. Därefter tar vi hand om ditt byggprojekt och säkerställer att arbetet utförs enligt branschregler och dina önskemål. Slutligen lämnar vi över dina nycklar till huset som då är klart för inflyttning.

 

Kontakta oss för mer information

SHS Byggahus är ett företag som säljer hus i Dalarna. När du planerar att bygga hus kan du kontakta oss för mer information om våra tjänster och om hur vi kan hjälpa dig med nyckelfärdigt hus i Dalarna. Vi har ett stort antal husmodeller i vårt sortiment i flera olika prisklasser vilket innebär att alla har råd att bygga hus i Dalarna. När du köper hus av oss så hjälper vi dig med alla delar kring ditt husbygge fram till dess att du kan flytta in i ditt nya hus. 

Boka ett kostnadsfritt möte inför ditt husbygge i Dalarna

Är du intresserad av att bygga hus i Dalarna med hållbara och kostnadseffektiva metoder? Boka ett möte med oss, så hjälper vi dig göra verklighet av dina husdrömmar!