Vi bygger ditt drömhus i Dalarna - kvalité är vårt motto!

När du ska bygga hus i Dalarna kan du välja mellan våra egendesignade modulhus eller arkitektritade hus som gör ditt hus unikt för dig. Våra skickliga medarbetare är yrkesutbildade med lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att ditt hus byggs med högsta kvalité.

Att bygga hus kan vara en krävande process som vanligtvis kräver planering, tålamod, tid och framför allt en budget. Detta har vi tagit fasta på då vi tagit fram våra husmodeller så att vi kan erbjuda nyckelfärdiga hus med minimal byggtid och för allas plånböcker. Nu har du möjlighet att få hjälp med att bygga hus i Dalarna, oavsett om du väljer ett hus i moduler eller om du vill få ett arkitektritat hus som uppfyller alla dina önskemål. SHS Byggahus är specialister på hus i Dalarna och kan hjälpa dig med allt - från planering till färdigt hus. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att bygga ditt drömhus i Dalarna.


Välja hus i Dalarna

Vi kan erbjuda dig flera färdiga husmodeller i byggsatser som enkelt kan monteras ihop på din tomt. Husen kan också designas utifrån dina önskemål så att du kan erhålla exakt det hus som du drömmer om. Vi samarbetar också med professionella arkitekter som både kan specialdesigna unika lösningar baserade på våra hus men också ta fram helt unika huslösningar utifrån dina önskemål. Oavsett om du väljer våra modulbaserade hus eller om du vill bygga ett nytt helt från grunden hjälper vi dig med ditt drömprojekt så att du får ett hus i Dalarna av högsta kvalitet.

Att bygga hus i Dalarna

När du anlitar oss för ditt husbygge i Dalarna kan vi hjälpa dig hela vägen. Från grundläggande markentreprenad, som innebär att vi förbereder tomten för ditt hus, inklusive dränering och gjutning av bottenplatta, till byggandet av ditt hus. Våra medarbetare kan också inreda ditt hus exakt så som du önskar så du får ett nyckelfärdigt hus, klart att flytta in i. Vi kan hjälpa dig med att sätta upp innerväggar, lägga golv, montera kök, måla och tapetsera och installera ett komplett badrum. Vi samarbetar med behöriga elektriker, rörmokare, målare och andra hantverksgrupper vilket gör att vi kan åta oss hela entreprenaden då du ska bygga hus i Dalarna.

Kontakta oss för ditt husbygge

SHS Byggahus är proffs på husbyggen och kan erbjuda nyckelfärdiga hus i alla prisklasser, oavsett om du väljer ett modulbaserat hus eller vill att vi ska hjälpa dig att bygga nytt från grunden. Vi har varit verksamma i branschen under många år och utför vårt arbete noggrant och använder oss endast av material av högsta kvalitet. Självklart lämnar vi också garantier på vårt arbete så att du kan vara trygg även då huset är klart. Du kan kontakta oss för mer information om våra tjänster eller boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera dina husplaner, utan några förpliktelser.

Boka ett kostnadsfritt möte inför ditt husbygge i Dalarna

Är du intresserad av att bygga hus i Dalarna med hållbara och kostnadseffektiva metoder? Boka ett möte med oss, så hjälper vi dig göra verklighet av dina husdrömmar!