Grundläggande markentreprenad

Grundläggande markentreprenad

När du ska bygga hus i Dalarna behöver du först utföra ett visst markarbete på din tomt för att få ett bra underlag för ditt hus. Ofta behövs det fyllas på med fyllnadsmassor, därefter ska dränering utföras innan marken förbereds för gjutning av husets bottenplatta. Det är viktigt att markarbetena blir korrekt utförda så att ditt nya hus både får en stabil grund men också en bra dränering. Vi på SHS Byggahus åtar oss grundläggande markentreprenad inför ditt husbygge.

 

Anlita oss för din grundläggande markentreprenad

Vi har skickliga markarbetare som varit verksamma inom branschen under många år och som vet vilka krav som ställs på marken där hus ska byggas. Vi kan utföra markavjämning, utfyllnad, dränering och även hjälpa dig med att gjuta husgrunden så att ditt hus får en väldränerad och stadig bottenplatta att stå på. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med grundläggande markarbeten då du ska bygga hus i Dalarna. Du kan också boka ett kostnadsfritt möte där vi kan inspektera din tomt, lyssna på dina önskemål och lämna råd kring ditt markarbete, utan att du förbinder dig för något. 

Boka ett kostnadsfritt möte inför ditt husbygge i Dalarna

Är du intresserad av att bygga hus i Dalarna med hållbara och kostnadseffektiva metoder? Boka ett möte med oss, så hjälper vi dig göra verklighet av dina husdrömmar!