Bygg & renovering av hus

Bygg & renovering av hus

Drömmer du om att bygga eget hus så kan vi hjälpa dig att förverkliga din dröm. Att bygga eget hus gör att du själv kan bestämma hur ditt boende ska utformas. Antingen kan du välja att bygga en färdig husmodell eller så kan du bygga ett arkitekt ritat hus där du har möjlighet att sätta din egen prägel på huset redan från första spiken. När du vill ha mer information om att bygga hus i Dalarna kan du vända dig till oss på SHS Byggahus som är experter på husbyggnation och renoveringar av hus.

 

Bygg eget hus i Dalarna

Ska du bygga nytt hus kan du kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera dina önskemål och lämna tips och råd inför ditt husbygge, utan att du förbinder dig för något. Vi kan åta oss hela entreprenaden för ditt husbygge vilket innebär att vi tar över hela ansvaret för projektet så att arbetet utförs korrekt av behöriga hantverkare och att det blir klart i tid. Vi har utfört ett stort antal nybyggnationer och har genom åren samlat på oss många goda omdömen från våra kunder. Det borgar för att även du kommer att bli nöjd.

Boka ett kostnadsfritt möte inför ditt husbygge i Dalarna

Är du intresserad av att bygga hus i Dalarna med hållbara och kostnadseffektiva metoder? Boka ett möte med oss, så hjälper vi dig göra verklighet av dina husdrömmar!