Varmt välkommen till SHS Byggahus!

Varmt välkommen till SHS Byggahus!

Vi är en gedigen hustillverkare med rötter i Dalarna som fokuserar på kvalitet, hållbarhet, och effektivitet.

SHS Byggahus är ett byggföretag som hjälper privatpersoner och företag att bygga hus i Dalarna. Vi vill att alla ska ha råd med sitt drömhus och har därför valt att fokusera på att konstruera prisvärda, tidseffektiva hus utan att kompromissa med kvalitet och hållbarhet. Detta uppnår vi bland annat genom goda avtal med våra materialleverantörer, effektiviserade byggprocesser och en genomgående hög arbetsmoral.

Kunskap och erfarenhet

Gedigen yrkeskunnighet och erfarenhet är något som genomsyrar hela företaget, inklusive Alexander och Daniel som grundade företaget. Daniel har en bakgrund inom grunder och markarbeten samtidigt som Alexander har erhållit goda projekteringskunskaper från sina år som projektledare och ägare av en byggfirma. Denna styrelse i kombination med ett stort team av riktigt kunniga hantverkare är vad som lägger grunden för SHS Byggahus framgång och många nöjda kunder.

Vill du bli vår nästa nöjda kund och bygga ett riktigt snyggt hus i Dalarna till ett bra pris på kort tid? Vi på SHS Byggahus hjälper dig mer än gärna! Fyll i ett av våra kontaktformulär på sidan eller kontakta oss via telefon eller mejl, så återkopplar vi till dig snarast!

Boka ett kostnadsfritt möte inför ditt husbygge i Dalarna

Är du intresserad av att bygga hus i Dalarna med hållbara och kostnadseffektiva metoder? Boka ett möte med oss, så hjälper vi dig göra verklighet av dina husdrömmar!

Boka ett kostnadsfritt möte inför ditt husbygge i Dalarna

Boka möte

Här hittar du oss på webben